Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

räkna ut ditt bmi

Ett värde över 25 definieras som övervikt ett. BMI är inte ett exakt mått utan kan variera mycket beroende på din muskelmassa och kroppsbyggnadsamt beroende på om du är man eller kvinna.

Pin Pa Ideer
Pin Pa Ideer

Farligt fett runt buken.

. Har du 08 betyder det att du väger 80 av en hälsosam vikt och får du svaret 12 betyder det att du väger 120 av den normala vikten. Normalintervallet är värde 185-25. Räkna ut ditt BMI när du ska gå ner i vikt. Gör din hälsocheck nu.

Använd då vår BMI-kalkylator för att räkna ut ditt BMI. BMI står för Body Mass Index och är en formel för att räkna ut förhållandet mellan vikt och längd. Man brukar säga att ett normalt BMI ligger mellan 185 och 249. BMI-måttet används både för att bedöma hur mycket övervikt du har och för att se hur övervikten förändras över tid alltså om den ökar eller minskar.

Ligger BMI-värdet över 30 räknas det som fetma. Räkna ut ditt BMI. Formeln är kroppsvikten i kg delad med kroppslängden i meter i kvadrat kgm2. BMI är ett kroppsmått som med hjälp av din vikt och din längd räknar ut ett index på din volym.

Jag är cm lång och väger kg Räkna. IsoBMI används oftast när det handlar om BMI test för barn. WW ViktVäktarnas program är ett säkert sätt att gå ner i vikt om du har för högt BMI. Om du är 170 cm lång och väger 88 kg.

9 rows BMI mäter vikt och om du har väldigt mycket muskler kan ditt BMI hamna orimligt. BMI för kvinnor och män. Fyll i nedanstående formulär för att räkna ut. Om du har mycket muskler kan man ha ett högt BMI utan att vara överviktig.

Se nedan i vilken grupp du hamnar och ta reda på vad det kan innebära för dig. Ett BMI på 2415 indikerar att du har. Boka en gratis hälsocheck nu. Styrkan med BMI är att det är ett väldigt enkelt mått som alla kan använda.

Därför är det också viktigt att räkna ut kroppsfett och midjemått. Här kan du göra ett test för ungdomar mellan 2 och 20 år. Detta mått ger en fingervisning om du ligger i riskzonen för att drabbas av hälsorelaterade sjukdomar. Räkna ut ditt BMI.

Till exempel kan personer med stor muskelmassa få ett. Det finns ingen perfekt vikt som passar alla men att använda en body mass index BMI räknare är ett bra sätt att bedöma om du har en hälsosam vikt. En annan BMI tabell används då för att räkna ut ett mer passande index. Räkna ut BMI så här.

Vill du även räkna ut din fettförbränning. Fyll i dina värden nedan. BMI är en förkortning av engelskans Body Mass Index och visar förhållandet mellan vikt och längd. Räkna ut ditt BMI med MåBras BMI-kalkylator BMI-räknare och få snabbt en indikation på din hälsostatus just nu.

Genom att använda ovanstående formulär får du reda på ditt BMI. Räkna ut ditt BMIBody Mass Index - Ditt BMI eller Body mass index är det som visar vad din idealvikt bör vara är det också den mest använda metoden för att bedöma människors hälsa. Dividera vikten med det talet. Skriv in din vikt och längd.

När du kliver upp på en av våra InBody-vågar får du veta hur stor del av din kopp som. BMI eller Body Mass Index är ett mått som jämför din vikt med din längd. Du som har undervikt kan må bra av att öka i vikt för att bli piggare och öka prestationsförmågan. Räkna ut ditt BMI.

Det är ett enkelt sätt att ta reda på om du har övervikt undervikt fetma eller en hälsosam vikt. Många människor har ofta en önskan att gå ner i vikt eftersom de inte är nöjda med hur de ser ut men vid en bestämd övervikt BMI25 finns det särskilt god anledning att göra något åt de extra kilona. Överviktig är du med ett värde mellan 25 och 299 och mycket överviktig över 30. Räkna ut ditt BMI Det finns olika sätt att mäta vikt och övervikt på det vanligaste är BMI Body Mass Index.

Detta kan ge dig en riktlinje för om du är överviktig underviktig eller normalviktig. Ad Your BMI Tells You Whether You Have Too Much Too Little or a Healthy Amount of Body Fat. Den kan även användas som hjälp för att sätta realistiska viktminskningsmål. Dessa värden ger dig följande.

Räkna ut ditt BMI. 88 kg 170 m X 170m BMI 304. Så räknar du ut ditt BMI. Ett mer exakt sätt att ta reda på hur du ser ut på insidan är att mäta kroppskomposition.

Normalvikt för vuxna är body mass index mellan 185 och 249. Övervikt är 25 och uppåt och undervikt är under 185. Du väger 80 kg och din längd är 182 m. Click Here to Determine Your Body Mass Index With the BMI Calculator.

Här ser du hur stor del av den vikt du har som överensstämmer med den normala viktkten BMI. BMI-Räknare Räkna ut ditt BMI och sätt ett realistiskt mål för din vikt. Kolla enkelt ditt midjemått med snörtricket. BMI-värdet kan dock i vissa fall vara missvisande.

BMI uträkning för barn görs inte på samma sätt som för en vuxen. Här kan du enkelt räkna ut ditt eget BMI-värde med vår BMI-räknare och få svar på alla dina frågor om BMI. Kry sjuksköterskor läkare och psykologer. BMI Body Mass Index är det officiella måttet på om din vikt är sund och normal eller om du väger så lite eller mycket att det går ut över hälsan.

Multiplicera din längd i meter med din längd i meter. Ta reda på hur du ser ut på insidan. Formeln för att räkna ut ditt BMI är. Räkna ut ditt BMI Det finns flera bra skäl att göra något åt vikten.

Kalkylator för att räkna ut. Du kan sedan i nedanstående tabell se hur du ska tolka ditt. BMI - procent är ett annat sätt att räkna ut bmi. Undervikt räknas som ett värde under 185.

Din kroppsvikt kg delat med din längd m i kvadrat. Beräknat BMI bmi number1 catTitle Undervikt 185 och mindre Normalvikt 185 - 25 Övervikt 25 - 30 Fetma 30 - 40 Svår fetma 40 och över. Se ditt värde som en riktlinje och inte en sanning.

2 244 Synes Godt Om 5 Kommentarer Marie Boda Marieboda Pa Instagram Fashion Clothes Clothes For Women
2 244 Synes Godt Om 5 Kommentarer Marie Boda Marieboda Pa Instagram Fashion Clothes Clothes For Women
Pin Pa Viktklubb
Pin Pa Viktklubb
Pin Pa Bmi
Pin Pa Bmi
Pin Pa Halsa
Pin Pa Halsa
Trana Dig Stolt Stark Och Smartfri Med Gummiband Anna Sundesten Traning 05 Feb 2018 Styrka I Armar Och Rygg Ar Viktigt Fo Hoft Traning Traning Ryggtraning
Trana Dig Stolt Stark Och Smartfri Med Gummiband Anna Sundesten Traning 05 Feb 2018 Styrka I Armar Och Rygg Ar Viktigt Fo Hoft Traning Traning Ryggtraning

Posting Komentar untuk "räkna ut ditt bmi"